Begeleiding

De artistieke leiding van Kabaal Muziektheater is in handen van Robert Ramaker, Kitty Goemaat en Jorien Elout. Kitty Teuben maakt de choreografieën en Mirjam Mulder de kostuums.

Robert Ramaker is componist/dirigent. Naast Kabaal is hij dirigent van het 4 mei Projektkoor uit Groningen en popkoor BSUR. In het verleden is hij dirigent geweest bij musicalgroep Vals Alarm en GOOV Muziektheater waar hij de musicals Titanic en Into the Woods dirigeerde.

Kitty Goemaat is regisseur van de musicalgroep. Ze studeerde Theater in Leeuwarden en weet van elke repetitie weer een feestje te maken. In 2021 deed ze mee aan het Amsterdams Kleinkunst Festival met haar voorstelling ‘lang leve de positiviteit’

Jorien Elout is een muziekdocent die niet van stilzitten houdt. Voor de klas staat ze vaak te dansen met een gitaar of ukelele in de hand. Bij de meeste muziek gaat ze vanzelf wiebelen en de leerlingen doen dat al snel met haar mee. Het leukste vindt Jorien het om ook de leerkrachten enthousiast te maken voor het geven van muziekles, zodat er eindelijk eens genoeg tijd wordt besteed aan het belangrijkste verrijkende vak: Muziek! En dat doet ze dan bijvoorbeeld door leerkrachten te coachen en door een Wiebeltenen-cd te maken met Robert. Ook geeft Jorien improvisatieworkshops aan kinderen en volwassenen.

Jorien is muziekdocent bij het kinderkoor en de Kaballero’s.

Ik ben Kitty Teuben en ik maak een aantal choreografieen voor de enthousiaste en getalenteerde leden van Kabaal. Met een achtergrond in vele verschillende dansvormen ben ik ook van vele markten thuis! Dansen is mijn grootste passie en ik haal veel plezier in het aanleren van mijn dansen aan de leden van Kabaal

Mirjam Mulder maakt de kostuums voor deze voorstelling.