Groepen

Kabaal is een muziektheaterclub die zich richt op zang, acteren en musical. Voor kinderen uit de onderbouw van de basisschool zijn er de twee kinderkoor groepen. Het instapkoor is van 13:00 tot 13:45. Voor de kinderen die iets meer uitdaging willen en lekker willen knallen is er kinderkoor ‘Kaboem’.
Bij de kinderkoren richten we ons vooral op muzikale ontwikkeling. We zingen liedjes en oefenen met ritmes, canons en meerstemmigheid onder leiding van muziekdocent Jorien Elout en Robert Ramaker.

Voor de bovenbouw is er musicalgroep ‘de Kaballeros’. Met deze groep maken we met elkaar een echte musical van ongeveer een uur die we tenminste twee keer uitvoeren in een echt theater.

Voor jongeren van 12-15 jaar is er de musicalgroep ‘Knetter’. Met deze groep gaan we komend jaar aan de slag met de musical ‘Hou me Vast’. Een hele mooie musical over een meisje dat in een jeugdgevangenis terechtkomt. Speel jij Gabriella, het meisje dat met haar vriendinnen overdag in een kraakpand woont? Of Martje, die naar Assen moest verhuizen en op zoek moet naar nieuwe vrienden? Er zijn een hoop uitdagende rollen. Ga jij de uitdaging aan?

Voor jongeren van 15-25 jaar is er de musicalgroep 16+. We zoeken nog een leuke naam. We gaan de musical ‘Bad Girls’ spelen, of we gaan met elkaar zelf een stuk maken. Doe je mee?