Thuis

Op 9 en 10 juli spelen we de musical Fantasia

De musical draait om Sem die een computerspel vindt op school en dat stiekem gaat spelen. Het blijkt de start van een groot avontuur. Met haar vriendin Anne komt zij in de wereld van het computerspel terecht: Fantasia. Langzaam maar zeker wordt de wereld van het computerspel overgenomen door de ‘Meester’ die alle kleur laat verdwijnen… Kan Fantasia nog worden gered en is het mogelijk om weer terug te keren naar de eigen wereld?
We spelen 4 voorstellingen. Op zaterdag 9 juli om 14:30 en om 19:30 en op zondag 10 juli om 14:30 en 19:30.
Locatie: der Aa-theater. Akerkstraat 11, Groningen.
Als u een kaartje koopt krijgt u een email ter bevestiging. Deze email is uw toegangsbewijs.

Kabaal is een muziektheaterschool die zich richt op zang, acteren en musical. Voor kinderen uit de onderbouw van de basisschool is er het kinderkoor.
Bij het kinderkoor richten we ons vooral op muzikale ontwikkeling. We zingen liedjes en oefenen met ritmes, canons en meerstemmigheid.
Voor de bovenbouw is er musicalgroep ‘de Caballeros’. Met deze groep werken we aan zang, presentatie en maken we een leuke voorstelling met zang en toneel.
Voor jongeren tussen de 12 en 18 is er de musicalgroep Kabaal. Met deze groep maken we elk jaar maken we een musical die we een aantal keer in Groningen uitvoeren.
Volgend jaar gaan we ook nog starten met Kabaal LAB voor volwassenen. Met het LAB gaan we experimenteren met nieuwe vormen van theater.
Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan op!