Musicalgroep

Musicalgroep Kabaal is voor jongeren van 12 tot 18 jaar oud. Hou je van zingen, acteren en dansen? Onder leiding van een vocal coach, regisseur en choreograaf leren we je de kneepjes van het vak. We werken elk jaar toe naar een mooie voorstelling.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je op via het formulier op de website.

We repeteren elke dinsdagavond van 18:45 tot 20:30.

Op 30 augustus en 13 september houden we audities voor de nieuwe musical. Het script wordt momenteel geschreven, maar een tipje van de sluier mag ik hier alvast oplichten.

De werktitel is ‘Tegengas.’

Een groep jongeren is een actiegroep begonnen om weerstand te bieden tegen de gasfabriek. Door de fabriek verzakt de grond en dreigen alle huizen in te storten. Daarnaast zorgt al het gas voor klimaatverandering. Tijd voor actie dus.
John, de manager van de gasfabriek lacht de actievoerders uit. Hij ziet het probleem niet. Ondertussen is hij bezig om zijn dochter Benthe te helpen om de Musical Talent Award te winnen. Met zijn connecties en zijn geld is dat natuurlijk geen enkel probleem.

De actiegroep ziet al hun acties mislukken, totdat Saar, het kleine zusje van Lex ineens besluit om Benthe te ontvoeren. De actiegroep raakt in paniek. Ze zitten nu met een gijzelaar opgescheept. Hoe redden ze zich hieruit?
In september starten we met repeteren.

Op 30 augustus en 13 september houden we audities voor de nieuwe musical.